2008. október 14., kedd

heti ifis hirdetések

kísérleti, viszont hagyományteremtő szándékkal feltesszük ide is a hirdetéseket az alkalmainkról:

okt. 17-én pénteken lesz ifi! ezt azért hangsúlyozom ki, mert a szombat is munkanap lesz a héten, de úgy döntöttünk, hogy pénteken marad az alkalom, viszont korábban kezdjük és korábban is fejezzük majd be azt.

Az elmúlt hetekben már megszokott játszós részt erre az egy alkalomra áthelyezzük a végére, és rendhagyó módon 18:00 kor nem fogunk várni senkire hanem a húrok, és a mindigelfelejtemmianeveafrikaiütőshangszer közé csapnak a zenészek és kezdjük dicsőítéssel az alkalmat. utánna pedig a kis és nagyifi együtt fogja hallgatni gyülekezetünk korábbi vezetőjét, Nagy Sanyi bácsit, a gyülekezet szellemi felépítéséről, egységéről, működéséről, persze biztos megtűzdeli majd számos saját élménnyével megtapasztalásával, és a felé irányuló kérdéseknek is teret fog adni. Legkésöbb 9re szeretnénk lezárni az ifi komoly részét, így akit másnap vár az iskolapad még idejében haza tud majd érni.

19-én és 26-án vasárnap a délutáni (5kor kezdődő) Istentiszteleten fognak a november 2-i bemerítésen érdekelt tesók bizonyságot tenni. Erre mindenkit buzdítok hogy gyertek el.
(Szabolccsal beszéltem ezzel kapcsolatban, a 19én vasárnap a nulladik alkalommal induló Alfán aki a délután IT után csak 7re ér oda az sem fog lemaradni az ottani alkalom javáról, utánna pedig egy hét kimaradással 1-jétől fognak kezdődni a rendszeres Alfa-alkalmak)


A vasárnapi délelötti Istentiszteletünk 11:00-kor kezdődik,  az ifivel egyetemben a Széchenyi u. 26. szám alatt.

Sok áldást kívánok a hetetekre!

Áron

Nincsenek megjegyzések: